#10 TING DU BØR VITE OM MEG

10 Ting du burde vite om meg:

 1. Favorittboken/bøkene mine er Harry Potter, har aldri lest noe bedre! Bøkene er så mye bedre enn filmene!! Etter min mening da, hehe.
 2. Jeg har en veldig variert musikk-smak som består av blandt annet pop, rock, rap og punk. Hører på det meste.
 3. Noen av mine favoritt hobbier er skriving, og lesing. Jeg bare elsker å utrykke meg skriftlig, siden jeg føler det er lettere.
 4. Jeg har en kneskade som heter patella-femoralt smertesyndrom (?), som jeg har slitt med siden september 2015. Jeg har også lavt stoffskifte. Dette er ikke noe jeg legger skjul på, siden jeg sliter med det.
 5. Som alle andre har jeg mange venner og mange bestevenner, men jeg kan ærlig med hånden på hjertet si at jeg har hvertfall en, kanskje to personer i hele verden jeg stoler fullt på.
 6. Jeg har aldri blitt så inspirert/motivert av en bok som jeg ble av Miss Independent av Eirin Kristiansen. Har aldri lest noe lignende, annbefaler alle å lese den!
 7. Min favoritt drikke må helt seriøst være vann. Jeg er ikke så veldig glad i brus egentlig selv om jeg fortsatt kan drikke det for å kose meg, men vann står garantert øverst! Det er kjempe sunt, og smaker fantastisk! Du kan ikke finne noe som er bedre for deg selv enn vann!
 8. Jeg sminker meg ikke fordi jeg har dårlig selvtillit, jeg sminker meg fordi jeg synest det er gøy og interesant. Se på det sånn: det er en kunst, det blir aldri helt likt! Jeg kunne fint gått uten sminke, men det har blitt en vane.
 9. Jeg er veldig mye i mot urettferdighet, og mener at alt og alle skal behandles rettferdig. Det er ikke alltid jeg sier i fra når jeg mener noen er urettferdig behandlet, men det er bare noe jeg må lære meg; og jeg jobber med saken! Øvelse gjør mester!
 10. Jeg spiser ikke fisk, jeg tåler det bare ikke! Jeg takler ikke lukten, smaken eller 'konsistensen'. Jeg mener heller ikke at fisk er noe man bør spise, på samme måte som noen mener at det er feil å spise kjøtt. Jeg har egentlig aldri spist eller likt fisk, og sånn er det bare.
 11. BONUSFACT: Jeg respekterer at andre mener noe annet enn meg. Jeg liker ikke fisk, men jeg respekterer fortsatt dem som gjør det. Om du mener at spygrønn er verdens fineste farge, og jeg hater den, så dømmer jeg deg ikke av den grunn. Du har dine meninger, jeg har mine. Det er sånn vi mennesker er, og det må vi bare leve med.

Dette er sånne baesic ting som man burde vite om meg. Akkurat nå sitter jeg med venninnen min Guro, og skal tilbringe helgen min her. Vi har kjøpt inn mye godis, og skal bare slappe helt av denne helgen. Det har vært en sykt lang og slitsom skoleuke, så vi gleder oss kjempe mye til å bare slappe helt av og være skikkelig late. 

Ønsker alle en super helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i ridning, fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits