I'M BACK

Heisann

Tenkte bare å dele litt informasjon om når jeg kommer til å oppdatere osv, ting som er greit å vite om bloggen liksom.

I begynnelsen har jeg tenk til å blogge annenhver dag, det vil si hver andre dag. Dette gjør jeg for å unngå å bli fort lei og sliten, og det blir mulig for meg å fortsatt ha tid til andre ting. Det kan jo hende det kommer bonus innlegg innimellom, men hvem vet? Ikke jeg. Jeg kommer til å blogge på ettermiddagen, siden det er dette tidspunktet som passer meg best, og jeg har tid utover kvelden til å gjøre andre ting. Om dere har ønsker til hva jeg skal blogge om, er det bare å kommentere.

Grunnen til at jeg deler sånn her informasjon, er for at dere skal slippe å sitte å fundere på når jeg kommer med neste innlegg. Header kommer veldig veldig snart! Jeg har jo blogget før, så jeg vet hvordan det fungerer og tror ikke jeg kommer til å slutte med det første.

Så her kommer litt om dagen min. Det var egentlig en helt `vanlig` første skoledag. Vi kom på skolen og det var for det meste administrasjon, og utdeling av bøker. Det var egentlig en ganske avslappende dag, og for å være helt ærlig så ble det litt kjedelig i lengden. Det blir spennende og se hvordan resten av uken blir! Jeg hadde tenkt å ta noen bilder og dele med dere, men jeg glemte kameraet mitt igjen på ferie hos tanten min nede i Rogaland, og jeg aner ikke når og hvordan jeg får det tilbake... Men kommer bilder på instagram (Mathildetjo) om det er en trøst ;) Så fort jeg får tak i et kamera skal jeg få tatt noen bilder til dere!

Klem

Én kommentar

Amalie

16.08.2016 kl.00:03

Dette er så gøy, Mathilde! Gleder meg til å følge bloggen din videre søta❤️

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i ridning, fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits