UTMATTET

Heisann igjen!

Tenkte å fortelle kort om i går og i dag. I går hadde vi en sånn halveis normal skoledag. Det eneste jeg kommer på som vi hadde av fag var matte og naturfag, og for å være helt ærlig var det deilig å ha noe å gjøre igjen. Etter skolen fikk jeg besøk av en venninne siden hun spurte meg om vi kunne trene i lag. Jeg har jo ikke vært så aktiv denne sommeren, så tror det var ganske lurt av meg. Vi trente i ca en time. Jeg trente ikke noe stort, gjorde for det meste øvelser som hjelper meg med nakke- og kne-skaden min. Etter at vi hadde trent og hun hadde reist hjem, slappa jeg bare av. Det var egentlig ganske greit, med tanke på at jeg allerede er ganske sliten etter at skolen begynte.

I dag så var klassen på fjelltur, noe jeg ikke tenkte så mye over når jeg trente i går ups. Men turen var ganske fin, selv om jeg ble VELDIG sliten! Kan ærlig si at jeg ikke har så veldig god kondis, men den er nå brukbar. Turen var verdt det. Det var utrolig deilig å komme ned igjen, begynte nesten å gråte siden jeg var så sliten!! Når jeg kom hjem stekte jeg meg en pizza i full fart, før jeg måtte springe ut med noen venner siden vi hadde avtalt å bade. Det var mye lengre til bade plassen enn jeg trodde, men jeg fikk nå prøvd sykkelen min og i dag. Det var utrolig deilig å bade, med tanke på hvor varmt det er ute i dag. Jeg har akkurat komt igjen, og er egentlig på vei ut igjen for å spille fotball. Er helt utmattet, og eer allerede klar for helg!

Om du vil se et bilde fra fjellturen så ligger det et på instagrammen min (Mathildetjo), og jeg har lagt ut litt på snapchatten min (mathicorn).

Håper dere alle har hatt en super dag! :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i ridning, fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits