HVORDAN TENKE MER POSITIVT

                                                         

Heisann!

Her får dere noen tips til å tenke mer positivt:

  1. Si positive ting om deg selv og andre mennesker. På denne måten begynner du å tenke på det postivie med deg selv og andre.
  2. Ikke la andre sine meninger påvirke ditt humør og sinne. La andre sine meninger være andre sine, og hold deg til dine egne meninger. Folk er forskjellige, og det er også meningene deres.
  3. Vær med folk som gir deg positiv energi. Unngå folk som tømmer deg for energi, og om du ikke kan unngå dem så lær deg å unngå å bli påvirket av dem.
  4. Let etter læring og positivitet i alle situasjoner. Finn det beste i alt du gjør, husk at hemmeligheten til lykke ikke er å gjøre det en liker, men å like det en gjør.
  5. Vis en mer positiv emosjonell og mental holdning til deg selv, andre mennesker og i ulike situasjoner. 
  6. Gi komplimenter til mennesker rundt deg. Positiviteten til andre vil gi positivitet til deg.
  7. Ha tro på deg selv og dine evner. Du klarer alltid mer enn du tror!

Her har du noen tips til hvordan du kan tenke mer positivt om deg, og hvordan du kan bidra til at andre kan begynne og tenke mer positivt om seg selv. Jeg begynte automatisk og tenke mer positivt om meg selv, bare av å skrive dette! Jeg har selv hatt veldig dårlig selvtillit som heldigvis er på vei til å bli bedre, selv om jeg noen ganger kan ha en dårlig dag, men det kan vi alle. ALDRI la en dårlig dag ødelegge, neste dag er alltid bedre. Så om jeg har en dårlig dag pleier jeg bare å slappe helt av, og gjør det jeg kan for å unngå folk som får meg til å føle meg verre. Sett på enn fengende låt som alltid får deg i godt humør, og snakk med dine nærmeste venner! Eller så kan du ta deg en lang dusj, og deretter lage deg en kopp te og se litt på netflix. Jeg personlig har prøvd begge deler, og syns det funker utrolig bra!

Hverken i går eller i dag har jeg gjort noe spesielt. I går etter skolen endte jeg opp med å gjøre litt lekser, før jeg fikk besøk av min beste venninne, May Helen (dere kommer sikkert til å høre mye om hun!) Vi gjorde ikke noe spesielt, annet enn at vi gikk en liten tur med søstra mi som ville bade. Vi var ute kanskje en time, før vi gikk inn og slappet av. Vi pratet litt og såg to episoder av serien Scream på netflix. Det er alltid like gøy å få besøk av hun, siden jeg personlig mener at jeg ser hun for sjeldent, selv om du har de som mener at jeg møter hun for ofte, men kan man egentlig få nok av sin beste venn? Ikke jeg hvertfall!

Håper noen av tipsene hjalp, og at du har hatt en super dag!

Ønsker alle en fin kveld og morgendag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i ridning, fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits