LAST FRIDAY NIGHT

Heisann!

I dag så er jeg kjempe trøtt, og utslitt. I går etter skolen reiste jeg til en venninne hvor vi var tre venninner som skulle gjøre oss klar til et diskotek sammen. Vi koste oss kjempe mye før diskoteket hadde begynt. Vi ankom diskoteket, der vi hadde muligheten til og blandt annet danse, synge karaoke og kjøpe mat. Vi måtte nesten prøve ut alt, men det endte nok med mest dansing. Jeg personlig elsker å danse, så jeg koste meg veldig mye. Typiskt meg så danset jeg så mye at jeg sliter med å gå i dag. ups? Men det var verdt det! Det er jo over snart uansett, så hva er problemet? Det er så deilig å bare slenge seg rundt på dansegulvet og bare glemme alt for et øyeblikk. Om du trenger en pause fra å tenke, annbefaler jeg dette.

Med tanke på hvor sent jeg la meg, hadde jeg ikke regnet med å våkne av meg selv halv åtte i dag, men det skjedde så jeg stod opp da. Siden det har jeg for det meste bare slappet av, drukket seks eller sju kopper med te for å hjelpe halsen min. Jeg har sett litt på netflix, men også vært en del med lillebrødrene mine som jeg sjeldent ser. Vi lagde blandt annet en tegning hvor vi teipet sammen ark, noe som var veldig morsomt. Resten av kvelden skal jeg og søstra mi lage taco, så skal vi se på en Harry Potter film med pappa, jeg bestemmer hvilken yey, noe jeg tror blir koslig.

Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å få igjen kameraet mitt, sånn at jeg får muligheten til å ta bilder igjen. Kanskje en video og? Who knows? Jeg savner fra hvertfall å bruke kameraet mitt. Har mange bilder innpå der fra ferien jeg ikke har sett gjennom enda, så kan bli interresant å se hva jeg har tatt bilder av. 

Vi snakkest!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i ridning, fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits