SOMMEREN 2016 DEL #1

Heisann!

I dag tenkte jeg å fortelle dere om hva jeg har gjort i sommer, og hvor jeg har tilbringt ferien min.

Jeg har reist ganske mye rundt i sommer. Når jeg tenker over det har jeg kanskje bare vært hjemme i litt over en uke, men det har vært  ganske deilig å reise, siden jeg personlig elsker å reise. Jeg var blandt annet på ferie i Måløy der jeg besøkte onkelen min første helgen i ferien.

Og så har jeg vært litt, egentlig ganske mye med venninnen min May Helen. Jeg var blandt annet med hun på ferie til Trøndelag, siden hun skulle besøke familien sin og vi ville reise på ferie i lag. Vi var først i Orkanger. Der var vi blandt annet å handlet litt, og bodde med bestemoren hennes. Etter noen dager der med bestemoren hennes, reiste vi til tanta hennes. Der var det kjempe koslig. De hadde en type 'kinosal' hvor jeg og May Helen såg på film. Vi koste oss kjempe mye, og det er noe jeg virkelig vil gjøre igjen! Etter et par dager der reiste vi nordover til Steinkjer. Der gikk vi blandt annet på kino to ganger! Vi såg The Legend of Tarzan og Et helt halvt år, og jeg annbefaler begge to! Personlig så synest jeg at begge filmene var gode. Siste dagen i Trøndelag så var vi på VG lista i Trondheim! Vi reiste først innom flyplassen i håp om å få møtt noen kjendiser, noe vi gjorde. Jeg fikk også møtt noen internettvenner, noe jeg er ekstremt glad for! VG lista var en opplevelse i seg selv, og jeg hadde ikke hatt noe imot og oppleve hele greia på nytt. Vi møtte kjendisene flere ganger, jeg fikk mange nye venner og det var bare utrolig. På kvelden så satt vi oss på nattbussen hjem, og det var veldig trist å reise fra noen utrolige dager!

Etter ca to dager hjemme så fikk jeg besøk av to internettvenner fra sørlandet. De kom til meg midt på natten, så vi gikk ikke å la oss før på morningen. Det var første gang jeg møtte dem, og jeg koste meg så utrolig mye! Vi fann på mye morro i lag, blandt annet så reiste vi på handletur, men grunnen til at de kom til meg, utenom å få treffe meg, var for at vi skulle reise på VG lista i Førde i lag. Målet vårt for den dagen var at vi skulle få møtt Suite 16 i lag, siden vi ble kjent gjennom et medlem i Suite 16. Noe vi klarte! Vi reiste blandt annet på flyplassen for å ønske kjendisene velkommen, noe vi akkurat rakk! Og så var vi en del utforbi hotellet til kjendisene, der vi også fikk muligheten til å treffe på de et par ganger. I tillegg så klarte jeg å vinne Golden Circle biletter, så vi havnet helt fremst, på andre rad. Det var utrolig gøy å stå i Golden Circle med internettvenner og se på grunnen til at dere ble kjent opptre forann dere! De var så utrolig flinke! Dagen etterpå så skulle veninnene mine reise hjem, så vi bestemte oss for å reise på flyplassen med bagasjen tidlig nok til at vi fikk møtt kjendisene igjen. Etter at vi hadde levert fra oss bagasjen, stakk vi på Peppes Pizza, og jeg tror vi satt der i ca to timer og bare koste oss. Vi lo og hadde det ufattelig gøy! Dette er noen dager jeg har veldig lyst til å oppleve en gang til! Det var så trist å stå på flyplassen og se på flyet som bare forsvann, i tillegg så måtte jeg vente i ca 45 minutt på at mamma skulle hente meg, så jeg bare satt der å gråt. Men det var verdt det!

Dette er bare del 1! Viss jeg skal skrive alt i et innlegg blir det så ufattelig langt, og da tror jeg ikke noen gidder å lese! Jeg har noen gode nyheter; i dag når jeg kom hjem så hadde kameraet mitt komt i posten! Det betyr at det muligens kan bli oppdateringer med bilder!

Vi snakkest!

ps: husk å legg meg til på snapchar for oppdateringer nesten hver dag! Add @Mathicorn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i ridning, fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits