HELG

Heisann!

Nå er helgen endelig her igjen, og jeg ser fram til å slappe av igjen. Denne uken har gått så utrolig treigt, og jeg er glad for at den endelig er over. Jeg har bare vært på skolen hele uken, og jeg har ingen spesielle planer for helgen, skal bare nyte den. Om det blir fint vær på søndag skal jeg og mamma prøve å få tatt noen bilder av meg i bunad, som jeg kan bruke på takkekortene mine. Håper virkelig at det blir fint vær nå, for det har regnet alt for mye i det siste og jeg vil få dette overstått. Det har jo vært fint vær tidligere, men vi har ikke hatt tid. Og nå når vi har tid, så regner det.. Derfor satser vi på fint vær nå.

Jeg prøvde å ta noen bilder i dag, men pcen min klikka nettopp så bildene forsvann og jeg aner ikke hvor de er... Men jeg skal prøve igjen på søndag, og satser på at det går bra da! I mellom tiden kan dere få se på noen bilder av meg i ferien.
Bildene er tatt av internettvenninnen min Sunniva som jeg besøkte nå i ferien. Jumpsuiten har jeg kjøpt på H&M. ( Sunniva er utrolig flink til å ta bilder!)

Jeg ønsker alle sammen en god helg videre! Så snakkest vi!

3 kommentarer

Henriette Celin

02.09.2016 kl.23:57

Så herlige bilder! nyt helgen :-D

Mathilde Tjønneland

03.09.2016 kl.00:32

Henriette Celin: Tusen takk! Du og må nyte helgen!

Henriette Celin

03.09.2016 kl.08:42

SV: Takk, det må du og ^^

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits