SUN DAY

Heisann!!

I dag så var det sol for første dag på legnge, noe jeg ble utrolig glad for siden jeg er veldig veldig lei av sol!! Så det var virkelig på tide at skyene forsvann og at solen kom fram! I dag så har jeg tatt bilder til takkekortet mitt etter konfirmasjonen. Jeg og mamma hadde avtalt at vi skulle gjøre det så fort det ble sol, og siden det var sol så tok vi da bilder. Jeg brukte over to timer på å ordne meg til disse bildene fordi jeg vil virkelig at de skal være brae, og jeg ble ganske fornøyd med bildene!

Etter at vi hadde tatt bilder stakk vi innom farmor og farfar en tur hvor vi spiste litt is og slo av en prat. Det er alltid gøy å treffe farmor og farfar for de er alltid så blide og lurer på hvordan det går med meg.

Nå har jeg egentlig bare planer om å legge meg fordi jeg er helt utslitt, og vil helst være utvilt til skolen imorgen.. Har ikke fått lagt bildene over på pcen enda, så bildene kommer senere. Er utrolig fornøyd med ganske mange av bildene, og jeg koste meg mye når vi tok dem i dag. Det har vært en utrolig herlig helg og jeg har stort sett bare slappet av.

Håper dere har hatt en super helg!

Snakkes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits