NEW WEEK

Heisann!

Nå er vi kommet inn i en ny uke, som vil si mye nytt. Vi har heldigvis ikke så mye lekser denne uken, noe jeg er utrolig glad for! Jeg er nok en av de som ikke er så stor fan av lekser, og vi er ganske mange av dem. Så langt denne uken har jeg prøvd å ta det litt med ro, siden jeg denne helgen skal på en leir og trenger MYE energi da. Jeg vet allerede at jeg kommer til å få mye energi, siden jeg er omringet av mange positive folk. Jeg gleder meg utrolig mye til å treffe på folk jeg ikke har sett på en stund, og jeg tror det kommer til å bli kjempe bra.

I går etter skolen fikk jeg et overaskende besøk av bestevenninnen min May Helen. Jeg hadde ikke sett hun på to uker, så jeg ble kjempe glad for å treffe hun. Vi gjorde ikke så mye spesielt. Vi gikk blandt annet en liten tur med hunden hennes, før vi spilte litt fotball. Det er sjeldent jeg spiller fotball, men det var egentlig utrolig gøy å gjøre det i går. I dag i noen av friminuttene på skolen, fikk vi lov til å  vere inne i gymsalen. Vi spilte blandt annet kanonball og fotball, og det var utrolig gøy.

Her har dere noen av bildene jeg tok på søndag, ble utrolig fornøyd. Bildene har jeg tatt hjemme med pappa, hvor jeg har vokst opp.Believe it or not, men nå skal jeg ut å jogge fordi jeg fikk veldig lyst til det.

Vi snakkest!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Tjønneland

Mathilde Tjønneland

14, Førde

14 år gammel jente. Interessert i fotografi og skriving. Kontakt: Mathildetjo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits